Skip Navigation
 

Home


'Salievrouw' is een praktijk voor Sjamanistische healingen van
Marjon Jonkheer.Achtergrond.
Jaren geleden is mijn interesse voor Sjamanisme gewekt door dromen en lezen van boeken. In 2006 ben ik begonnen die interesse meer vorm te geven door verschillende workshops en de opleiding tot Siberisch Sjamanistische Healer te volgen bij Petra Giesbergen (Sjamanennaam Altaiskaya Byelka), Siberische Sjamaan.
Van 2006 tot 2009 heb ik deel uitgemaakt van de Atamaramgroep onder leiding van Petra Giesbergen, een Sjamanistische groep die zich verder verdiept door rituelen en healingen in het Siberisch Sjamanisme. Een jaar hielp ik met het assisteren tijdens workshops van Petra Giesbergen.
In juni 2009 de Deep Dive van het Siberisch Sjamanisme afgerond en door de 4 levels van de Sjamanistiche dood heen gegaan.
Om mijn Sjamanistische weg te verbreden en te verdiepen ben ik in 2010 gestart met de opleiding Inca Sjamanisme bij Avani van Leeuwen, 'Het pad van de 4 winden van verandering'.
Met deze ervaringen ben ik in 2009 met mijn praktijk voor Siberisch Sjamanistische healingen in Breda gestart.

Door de jaren heen heb ik mij ook op andere terreinen verder ontwikkeld door o.a. verschillende opleidingen te volgen
zoals de opleiding verpleegkunde(A, B, MGZ), voetreflex, aroma cursus, kruidencursus, massagecursus, deelopleiding natuurgeneeskunde, cursus Therapeutic Touch.

 
print